E-mailadres:
Wachtwoord:

SKG BKS DIN 1303 DIN 18252 Schlagpicking
U bent niet ingelogd
00
item(s)

Veel gestelde vragen (FAQ)


Betaling

iDeal

Bij ons kunt u uw bestelling met iDeal betalen. Als u toegang heeft tot internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING / Postbank, Rabobank of SNS Bank, dan kunt u gebruik maken van iDEAL. De makkelijkste, snelste en veiligste manier van online betalen op internet. Snel, simpel en veilig betalen binnen uw eigen voor u bekende omgeving van internetbankieren. Betalen met iDeal is bij ons volledig gratis. Een bestelling waarbij u kiest voor de betaalmethode iDeal, kan meteen door ons in behandeling worden genomen.

Bancontact / Mister Cash

Onze Belgische klanten kunnen met Bancontact/Mister Cash vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen. Bancontact/Mister Cash werkt alleen voor klanten met een Belgische bankrekening bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Om met Bancontact/Mister Cash te betalen kies je tijdens het afrekenen voor Sisow en vervolgens Bancontact/Mister Cash.


Vooruitbetaling via bankoverschrijving

Bij ons kunt u uw bestelling door middel van een vooruitbetaling betalen. U geeft uw bank dan op de voor u gebruikelijke wijze (internetbankieren, overschrijvingsformulier of een telefonische betaling) een opdracht tot het overmaken van het  orderbedrag op de rekening van ons. Rekeninginformatie Varpo Online B.V. te Heeswijk-Dinther IBAN: NL 16 RABO 0120592010. Betaalt u vanuit het buitenland, gebruik dan ook het  volgende BIC: RABONL2U. Vermeld bij het overmaken van uw betaling altijd het bestelnummer van uw bestelling wat u bij de afronding van uw bestelling per e-mail krijgt toegezonden. Betalen met een vooruitbetaling is voor u kosteloos. Uw bestelling wordt in behandeling genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben.Heeft u de beschikking over internetbankieren bij de ING / Postbank, ABN Amro Bank, Rabobank, Fortis of SNS Bank, dan adviseren wij u gebruik te maken van de eveneens kosteloze maar snellere betaalmogelijkheid iDeal.

Kan ik op rekening betalen?

Cilinders.nl biedt onze B2B de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Hiervoor kunt u zich op cilinders.nl aanmelden via de button 'B2B log-in aanvraag'(onderaan de pagina in het donkere vak). Maak een account aan en profiteer van de voordelen: status van de bestelling controleren en bij een bestelling niet iedere keer de contactgegevens in te hoeven vullen. Facturen dienen binnen 30 dagen te worden voldaan.

Onze producten

 • Cilinder
  Cilinder

  BKS cilinder SKG ** enkelsluitend of gelijksluitend

 • Halve cilinder
  Halve cilinder

  BKS cilinder SKG ** enkelsluitend of gelijksluitend

 • Knop cilinder
  Knop cilinder

  BKS cilinder SKG ** enkelsluitend of gelijksluitend

 • Halve knopcilinder
  Halve knopcilinder

  BKS cilinder enkelsluitend of gelijksluitend

  Vana...

 • Overige producten
  Overige producten